לביבות מושלמות עם ים חלבון ומרוב שהן כל כך טעימות אף אחד לא יאמין שהן טבעוניות. אני מכינה אותן בערימות כי אין מישהו שלא אוהב אותן אצלנו בבית.
מה צריך?
1 חבילת טופו
1 זוקיני
1 גזר
1 בצל סגול
1 פלפל אדום
5 כפות קמח חומוס
5 כפות פירורי לחם ( אפשר להמיר לפירורים ללג)
2 גבעולים בצל ירוק
חופן פטרוזיליה
1 שן שום
1 כפית גדושה קורנפלור
מלח פלפל פפריקה
שמן זית לזילוף
לציפוי:
פירורי לחם/ פירורים ללג
איך מכינים?
1.מייבשים את הטופו היטב בנייר מגבת - חשוב כדי שהעיסה לא תצא דלילה.
2.מעבירים את כל המצרכים למעבד מזון .
3.מכינים כדורים שווים וטובלים בקערה עם פירורי לחם.
4.מסדרים על תבנית אפייה משומנת קלות ומזלפים מעט שמן זית מעל.
5.מעבירים לתנור/ נינג׳ה על 200 מעלות עד השחמה מלאה למשך 25-30 דקות
6.מחכים שיתקררו לפחות חצי שעה עד שיתגבשו וטורפים!
Comments