נאצ׳וס טבעוני ללא גלוטן
טורטיה כוסמת זו המצאת המאה אין ספק- ללא גלוטן , קלה לעיכול, טבעונית ועשירה בוויטמינים , חלבון וברזל אז מה צריך יותר מזה?
נאצ׳וס! הנה מתכון סופר דופר לנשנוש קליל וממש אבל ממש טעים!
מכינים את הטורטיות ( הילדים שלי חולים על זה עם גבינה ) , חותכים פרי סטייל , מתבלים ומעבירים לתנור על 220 טורבו עד השחמה י-א-מ-י!
✅ללא סוכר ✅טבעוני✅ ללא שמן ✅ללא גלוטן ✅קל לעיכול ✅מקור לחלבון ✅עשיר בויטמינים
מה צריך?
לטורטיות:
2 כוסות כוסמת ירוקה ( לא חומה)
2 כוסות מים
1 כפית מלח
1 כפית סילאן
1 כפית אבקת אפייה
לנאצ'וס:
שום
פפריקה מעושנת/ תבלין טוסקנה / פילדלפיה
מלח
אופציה: תרסיס שמן זית
לסלסלה:
3 עגבניות
חצי פלפל ירוק חריף
חופן פטרוזיליה
מלח פלפל שחור
אופציה: כף שמן זית ( בהחלט מוסיף אבל לי טעים גם בלי)
איך מכינים?
משרים את הכוסמת למשך שעתיים וחצי- שלוש בקערת מים.
מסננים, מעבירים למעבד מזון עם 2 כוסות מים, מלח, סילאן , אבקת אפייה וטוחנים היטב.
מעירים למחבת נון סטיק ומכינים את הטורטיות דקות
מחממים תנור על 220 טורבו
חותכים פרי סטייל ( למשקיעניות אפשר משולשים )
מפזרים שום כתוש או אבקת שום, תבלינים ומרססים מעט בשמן זית לאקסטרא קראנץ׳
מעבירים לתנור ל10-15 שעה עד השחמה וייבוש מלא
מעבירים את כל מרכיבי הסלסלה למעבד מזון
Comments