שמזכיר סביח רק בלי הביצה😉
✅טבעוני ✅ללא גלוטן ✅ללא סוכר ✅קל ומהיר להכנה✅עשיר בויטמינים ומינרלים
מה צריך?
4-5 חצילים מאורכים בינוניים
3 תפוחי אדמה אפויים ללא הקליפה (ניתן להשתמש בכל תפוח אדמה אני משתמשת בסגול בשביל הצבעוניות )
חצי כוס טחינה גולמית
מים קרים
2-3 שיני שום
מיץ מלימון שלם
מלח פלפל
חופן פטרוזיליה
לקישוט: שמן זית
איך מכינים?
1.מחוררים את החצילים קלות במזלג
2.מחממים תנור ל-230 מעלות וקולים את החצילים עם הקליפה עד שצד אחד ממש שרוף. הופכים וחורכים את החצילים גם מהצד השני.
3.פותחים את החצילים ומוציאים את התוכן לקערה אם יש נוזלים מסננים ומועכים את בשר החציל במזלג.
4.בקערה נפרדת מכינים את הטחינה עם המים, הלימון, השום, הפטרוזיליה ומערבבים היטב, טועמים ומתקנים טעמים.
5.קורעים את תפוחי האדמה האפויים לקוביות גסות, מעבירים לקערה וממשיכים לערבב קלות.
6.מערבבים את החצילים, הטחינה ותפוחי האדמה .
7.בתיאבון.
Comentários