המנה המהממת הזו יכולה להיות גם תוספת מרעננת לארוחה עיקרית ( עם תוספת טופו/ נתחי עוף/ גבינה מלוחה ) או סלט קייצי כיפי בפני עצמו.
מה צריך?
פסטה (אם משתמשים בפסטה עדשים כתומות / שחורות תרוויחו גם חלבון)
חופן עלי רוקולה/רוקט
בזיליקום
חופן עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
כוס אפונה ( חליטה עד שיש צבע ירוק עז) ואז העברה למי קרח.
עגבניה
לימון
אופציה: להוסיף ברוקולי
איך מכינים?
פסטה ( אם משתמשים בפסטה עדשים כתומות / שחורות תרוויחו גם חלבון):
לבשל פסטה לפי ההוראות
חופן עלי רוקולה/רוקט
בזיליקום
חופן עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
כוס אפונה ( חליטה עד שיש צבע ירוק עז) ואז העברה למי קרח.
בתיבול: סחטתי עגבניה שלמה עם הגרעינים, לימון , שמן זית , מלח , פלפל.
אופציה: להוסיף ברוקולי
Comments