top of page

פסטה ברוטב וגבינת טופוקשיו

עודכן: 1 ביוני 2023

פסטה ברוטב עגבניות עם גבינת טופוקשיו משגעת גם אני נסחפתי לטרנד הפסטה שכבשה את הרשת , רק שאצלי כמובן המתכון הוא טבעוני וטעים אפילו יותר. מה שבטוח זה לא סתם עוד מתכון ואם עוד לא ניסיתן אתן חייבות!

מה צריך?

חבילה של פסטה איזו שתרצו צרורות של עגבניות שרי מתוקות 1 חבילת טופו חצי כוס קשיו טבעי 2 שיני שום 1 כף חומץ תפוחים/יין 1 כפית פלפל שחור גרוס 1 כפית מלח גס 1/4 כוס מים ( אפשר טיפה יותר למרקם גבינתי) 2 כפות שמן זית עלי בזיליקום טריים

איך מכינים?

מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן מחממים תנור ל200 מעלות טורבו מכינים את ה״גבינה״: במעבד מזון שמים את הטופו, הקשיו, השום, חומץ , מים ותבלינים מפזרים את העגבניות בתבנית ומעל מלח ופלפל שחור גרוס , במרכז התבנית מניחים את גבינת הטופוקשיו מפזרים 2 כפות שמן זית על כל התבנית או מרססים בשמן זית מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 35 דקות. מוציאים מהתנור מועכים את כל התערובת, מפזרים עלי בזיליקום ומערבבים עם הפסטה. בתיאבון!

Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία
bottom of page