בבאגנוש חצילים קלויים על האש עם טחינה כי החיים יפים!
מה צריך?
חציל
טחינה גולמית
לימון
שום
מלח, פלפל וסומק
איך מכינים?
קולים חציל על האש היטב מכל הצדדים
מכניסים לשקית וסוגרים למשך 10 דקות
פותחים את השקית בזהירות מהאדים ומקלפים בזהירות את הקליפה ( אני אוהבת להשאיר קצת מהקליפה בשביל הטעם )
מניחים במסננת שירדו כל הנוזלים
מכינים טחינה: טחינה גולמית, לימון , מים קרים ושום כתוש
מוסיפים לחצילים ביחד עם עוד מעט לימון, מלח פלפל שחור גרוס ומערבבים היטב.
מזלפים שמן זית ומפזרים סומק
Comments