top of page

בבאגנוש חצילים

עודכן: 1 ביוני 2023

בבאגנוש חצילים קלויים על האש עם טחינה כי החיים יפים!

מה צריך?

חציל

טחינה גולמית

לימון

שום

מלח, פלפל וסומק

איך מכינים?

קולים חציל על האש היטב מכל הצדדים

מכניסים לשקית וסוגרים למשך 10 דקות

פותחים את השקית בזהירות מהאדים ומקלפים בזהירות את הקליפה ( אני אוהבת להשאיר קצת מהקליפה בשביל הטעם )

מניחים במסננת שירדו כל הנוזלים

מכינים טחינה: טחינה גולמית, לימון , מים קרים ושום כתוש

מוסיפים לחצילים ביחד עם עוד מעט לימון, מלח פלפל שחור גרוס ומערבבים היטב.

מזלפים שמן זית ומפזרים סומק

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page