top of page

חומוס עדשים כתומות

עודכן: 1 ביוני 2023

חומוס עדשים כתומות תוספת חלבון מושלמת לסנדוויצים , לארוחת צהריים ואפילו עם וירקות . כמה פשוט ככה טעים ובלי תחושת נפיחות. מה שכל כך כיף בעדשים כתומות שאין צורך בהשריה ובבישול ארוך , הן עשירות בחלבון ומשתלבות עם טעמים שונים ומגוונים. אז עוד מתכון עשיר בחלבון , קליל והכי טעים שיש : ✅ללא גלוטן ✅טבעוני ✅ללא סוכר ✅עשיר בחלבון ✅קל לעיכול ✅ללא שמן

מה צריך?

2 כוסות עדשים כתומות שטופות היטב 3/4 כוס טחינה גולמית 3 פלפלים אדומים מיץ מלימון בינוני 2 שיני שום תבלינים: חצי כפית פפריקה, רבע כפית כמון , מלח ופלפל.

איך מכינים?

  1. לקלות את הפלפלים שלמים בתנור/נינג'ה עד שמשחימים ,לצנן מעט ולחתוך לרצועות.

  2. לבשל את העדשים כ20-25 דקות ( להיזהר מהקצף שגולש לערבב מדי פעם) עד ריכוך מלא ולסנן היטב - חשוב חשוב ממש ללחוץ את כל הנוזלים החוצה אחרת החומוס יצא דליל.

  3. במעבד מזון לשים את העדשים , הפלפלים וכל שאר המצרכים ולעבד למרקם אחיד.

  4. לטעום לתקן טעמים ניתן לשמור במקרר עד 3-4 ימים.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page