2 כפות גרעיני חמנייה
2 כפות גרעיני דלעת
4 כפות ציה שחורה
4 כפות ציה לבנה/4 כפות פשתן
4 כפות קינואה( אפשר ורצוי לשלב קינואה לבנה ואדומה זה נותן צבע וקראנץ׳ מדהים)
3 כפות שומשום שחור ולבן
2 כפיות שמן זית
חצי כפית מלח ( אפשר להוסיף תבלינים שאוהבים -זעתר/ מעט גרידת לימון/ כמון וכו)
250 מל מים רותחים
.
איך מכינים?
1.נכניס לקערה את כל המרכיבים ונערבב היטב. סוגרים בצלחת / מכסה ומניחים ל20-25 דקות.
2.פותחים את הקערה, מערבבים ועוברים לשלב ההכנה.
3.יש 2 אפשרויות אני אוהבת את זו בסרטון-
להניח על נייר אפייה כגוש ולשטח בעזרת לקקן למצב דק.(חשוב לשטח את הקרקרים דק דק ובצורה אחידה) לא תמיד אנימצליחה ולכן הדרך הזו היא ללכת על בטוח-
לקחת כל פעם קצת בכף ולשטח דק דק כמו עוגיות( ככה יש לי שליטה מלאה😁)
4.אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 70 דקות. הקרקרים צריכים להיות יציבים וקשים.
5.מוציאים מצננים ומתחילים לאכול - תוספת מדהימה לארוחת ערב במקום לחם.
6.אם נשאר🤭מעבירים לצנצנת אטומה.
Comments