top of page

סלט חסה עם קוסקוס, בטטה ואגוזי מלך.

ה-סלט הכי מרענן שיש עם מלא טקסטורות  וטעמים וכמה שהוא טעים.

✅ללא סוכר ✅טבעוני  ✅קל לעיכול✅קל להכנה

מה צריך?

1 כוס קוסקוס מוכן ומצונן לפי הוראות ההכנה

חסה שלמה - חסה קיסר/ חסה לאליק/חסה פריכה

חתוכה לרצועות דקות

1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות

2 בצל סגול פרוס לפרוסות לא דקות מדי ולא עבות מדי

1 כוס רימונים

שמן זית

חופן אגוזי מלך גרוסים גס

לרוטב:

2 כפות שמן זית

מיץ מלימון שלם

מלח פלפל

1 שן שום כתושה ( לא חובה למי שפחות אוהבת את הטעם של אחרי)

.

איך מכינים?

1.על נייר אפייה מסדרים את קוביות הבטטה ופרוסות הבצל הסגול , ממליחים ומפלפלים קלות, מזלפים קלות שמן זיתומעבירים לתנור על 200 מעלות למשך 15-20 דקות עד שמתחיל להשחים( להיזהר מאפיית יתר שלא יהיה נימוח)

2.להוציא מהתנור ולצנן ככל שניתן.

3.בינתיים בצנצנת ניקח את כל מרכיבי הרוטב ונערבב היטב עד שהרוטב הופך להיות אחיד .

4.בקערה נרכיב את הסלט:

חסה, קוסקוס, בטטה ובצל סגול, רימונים, אגוזי מלך והרוטב .

5.נערבב היטב ובתיאבון!😁

bottom of page