סלט חסה עם קוסקוס, בטטה ואגוזי מלך.
- שירן אגמי
- 5 באוק׳ 2023
- זמן קריאה 1 דקות

ה-סלט הכי מרענן שיש עם מלא טקסטורות וטעמים וכמה שהוא טעים.
✅ללא סוכר ✅טבעוני ✅קל לעיכול✅קל להכנה
מה צריך?
1 כוס קוסקוס מוכן ומצונן לפי הוראות ההכנה
חסה שלמה - חסה קיסר/ חסה לאליק/חסה פריכה
חתוכה לרצועות דקות
1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות
2 בצל סגול פרוס לפרוסות לא דקות מדי ולא עבות מדי
1 כוס רימונים
שמן זית
חופן אגוזי מלך גרוסים גס
לרוטב:
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון שלם
מלח פלפל
1 שן שום כתושה ( לא חובה למי שפחות אוהבת את הטעם של אחרי)
.
איך מכינים?
1.על נייר אפייה מסדרים את קוביות הבטטה ופרוסות הבצל הסגול , ממליחים ומפלפלים קלות, מזלפים קלות שמן זיתומעבירים לתנור על 200 מעלות למשך 15-20 דקות עד שמתחיל להשחים( להיזהר מאפיית יתר שלא יהיה נימוח)
2.להוציא מהתנור ולצנן ככל שניתן.
3.בינתיים בצנצנת ניקח את כל מרכיבי הרוטב ונערבב היטב עד שהרוטב הופך להיות אחיד .
4.בקערה נרכיב את הסלט:
חסה, קוסקוס, בטטה ובצל סגול, רימונים, אגוזי מלך והרוטב .
5.נערבב היטב ובתיאבון!😁
Comments