top of page

הקרקרים של dusa

עודכן: 4 בדצמ׳ 2023


את הקרקרים המושלמים האלו טעמתי אצל חברה וישר ביקשתי את המתכון..

המתכון המקורי לא שלי אבל הוא הכי מוצלח שאי פעם ניסיתי! דייקתי ושיניתי ואימצתי אלי ומאז אין שבוע שהקרקרים האלו לא נחטפים.

אז כמו שהגיע אלי באהבה אני שולחת אותו חזרה לעולם באהבה גדולה.

✅ללא סוכר ✅טבעוני✅מקור לחלבון ✅קל לעיכול✅קל להכנה

מה צריך?

1 כוס קוואקר דק

1 כוס קמח כוסמין לבן

1/2 כוס גרעיני דלעת

1/2 כוס גרעיני חמנייה

חצי כוס שומשום מלא

5 כפות פשתן

2 כפיות שטוחות מלח

2 כפיות תבלין שאוהבים- זעתר/פפריקה מתוקה/ עלי תבלין מיובשים /קצח

1/3 כוס או 80 מ״ל שמן זית

חצי ליטר מים חמימים

איך מכינים?

1.מחממים תנור 165 מעלות טורבו

2.מערבבים היטב את כל החומרים לבלילה אחידה , הבלילה אמורה להיות נוזלית

3.מעבירים ל2 תבניות על נייר אפייה ומשטחים באופן אחיד

4.מעבירים לתנור ל14 דקות בדיוק ומוציאים על מנת לחרוץ את הקרקרים.

5.מחזירים לתנור לעוד 40 דקות או עד שהקרקרים קשים לגמרי( לשים לב לקרקרים כי זה משתנה מתנור לתנור)

6.מחכים שיתקררו שוברים ואוכלים

7.שומרים בצנצנת אטומה במקום קריר ויבש.

bottom of page