top of page

לביבות טבעוניות עשירות בחלבון

לביבות מושלמות עם ים חלבון ומרוב שהן כל כך טעימות אף אחד לא יאמין שהן טבעוניות. אני מכינה אותן בערימות כי אין מישהו שלא אוהב אותן אצלנו בבית.

מה צריך?

1 חבילת טופו

1 זוקיני

1 גזר

1 בצל סגול

1 פלפל אדום

5 כפות קמח חומוס

5 כפות פירורי לחם ( אפשר להמיר לפירורים ללג)

2 גבעולים בצל ירוק

חופן פטרוזיליה

1 שן שום

1 כפית גדושה קורנפלור

מלח פלפל פפריקה

שמן זית לזילוף

לציפוי:

פירורי לחם/ פירורים ללג

איך מכינים?

1.מייבשים את הטופו היטב בנייר מגבת - חשוב כדי שהעיסה לא תצא דלילה.

2.מעבירים את כל המצרכים למעבד מזון .

3.מכינים כדורים שווים וטובלים בקערה עם פירורי לחם.

4.מסדרים על תבנית אפייה משומנת קלות ומזלפים מעט שמן זית מעל.

5.מעבירים לתנור/ נינג׳ה על 200 מעלות עד השחמה מלאה למשך 25-30 דקות

6.מחכים שיתקררו לפחות חצי שעה עד שיתגבשו וטורפים!


bottom of page