top of page

קרקר פיצוחים עשיר בחלבון ללא גלוטן

2 כפות גרעיני חמנייה

2 כפות גרעיני דלעת

4 כפות ציה שחורה

4 כפות ציה לבנה/4 כפות פשתן

4 כפות קינואה( אפשר ורצוי לשלב קינואה לבנה ואדומה זה נותן צבע וקראנץ׳ מדהים)

3 כפות שומשום שחור ולבן

2 כפיות שמן זית

חצי כפית מלח ( אפשר להוסיף תבלינים שאוהבים -זעתר/ מעט גרידת לימון/ כמון וכו)

250 מל מים רותחים

.

איך מכינים?

1.נכניס לקערה את כל המרכיבים ונערבב  היטב. סוגרים בצלחת / מכסה ומניחים ל20-25 דקות.

2.פותחים את הקערה, מערבבים ועוברים לשלב ההכנה.

3.יש 2 אפשרויות אני אוהבת את זו בסרטון-

להניח על נייר אפייה כגוש ולשטח בעזרת לקקן למצב דק.(חשוב לשטח את הקרקרים דק דק ובצורה אחידה) לא תמיד אנימצליחה ולכן הדרך הזו היא ללכת על בטוח-

לקחת כל פעם קצת בכף ולשטח דק דק כמו עוגיות( ככה יש לי שליטה מלאה😁)

4.אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 70 דקות. הקרקרים צריכים להיות יציבים וקשים.

5.מוציאים מצננים ומתחילים לאכול - תוספת מדהימה לארוחת ערב במקום לחם.

6.אם נשאר🤭מעבירים לצנצנת אטומה.

bottom of page